15-11-2017

Den dag hvor, det blev med Kastrup 2.

Lørdag d 14/10 havde Martin & Lysen, taget stangen i egen hånd, så at sige, og trodset bestyrelsen samt social ansvarlige og alle andres ønsker til valg at kutter, nu havde de fået nok og var trætte af aldrig at fange noget som helst, nu skulle der ske noget nyt.

Kutteren Kastrup 2 havde så mange sindsyge gode anmeldelser og fangst journaler, at samtlige andre småbåde i den samlede danske flåde blegnede totalt, den skulle prøves, for her måtte selv de kunne fange, Kastrup 2 blev booket til 4 mand på en virkelig svedig tur fra 14-22, det skulle bare virke...

Med ankomst på Dragør havn kl ca 13 var der jo god tid til et par dejlig store kolde fadøl i det fantastiske solskinsvejr, 18 grader sagde termometret og absolut ingen vind,virkelig fine forhold på søen.

Nå, Kastrup2 lagde til fra morgen turen, en fladfisketur, der efter alt at dømme sagtens kunne leve op til både rygter og diverse fangst journaler på nettet, og ikke mindst vores kæmpe forventninger, det skulle så vise sig at blive løgn, men med god plads på dækket var der jo lagt op til en fantastisk aften, 6 mand på hele båden, og vi var 4, det var vores tur det her... Kim H lagde hårdt ud med en fin torsk, skarpt efterfulgt af Rune der også tog torsk, en mere til Kim, og en fin flad til Rune, herfra stilnede fiskeriet af og sluttede faktisk, det skal være usagt om Martin & Lysen i virkeligheden bare er langsomme startere, og først rigtig kommer igang når det er forsent, eller om det er noget helt andet der spiller ind...ved det ikke.... Tak for en fantastisk tur med fisk og solnedgang, fadøl og hyggeligt selvskab. ses på sundet d 18/11.

Knæk & bræk derude.

Kommentarer

Rune

15.11.2017 11:47

De må have lidt hjælp de drenge...

Seneste kommentarer

01.10 | 08:01

Der er fejl i kontonummeret på hjemmesiden.
Det er ikke det samme konto nr. jeg plejer at sende til.
Har sendt til det konto nr. Jeg plejer, men pga. weekenden er pengene der først på mandag.

01.10 | 07:11

Husk at betale kontingent d 1/10-2022

01.10 | 06:02

Årets sidste weekendtur nærmer sig, hold dig opdateret!!!

21.09 | 16:46

Husk tilmelding til nytårstur d 30/12

Del siden