15-11-2017

Udlandsturen 2017.

Igen i år fik vi planlagt en svedig udlandstur, men istedet for at tage til sverige havde vi lejet et super fedt sommerhus på sjællands odde, efterfulgt af en del planlægning og koordinering kunne vi fredag d 11/8 sætte vores grej og kajakker af på matriklen på sjællands odde, og sikke en weekend der var i vente, lige denne her weekend lå ugen før den helt store makrel festival på odden, så det var ikke helt tilfældigt valgt, masser af socialt samvær, fisk i forskellige afskygninger og rigtig god mad skulle vise sig at være det hele værd.

7 mand var tilmeldt denne supertur, et nyt medlem som ingen kendte i forvejen kunne ikke stå for fristelsen og meldte sig ind i klubben og tilmeldte sig turen, velkommen til Rasmus.

Efter ankomst fredag kl 15 fik vi hurtigt fordelt værelserne, vi fik pakket ud set huset an og rigget vores grej til, nu skulle der fiskes, alle mand i waderserne og af sted, masser af kontakter, ørreder, hornfisk, makreller og fjæsinger i massevis, det sted har absolut potentiale og ligger allerede i støbeskeen til en tur mere, måske med flere medlemmer.

Hjem til aftensmaden som var lasagne og nyde det sociale aspekt som alt jo handler om, ud og fiske igen, denne gang med kajak, både begynder og øvede klarede det fantastisk, den skal bare være med, hjem og hygge og i kassen, vækkeuret ringer jo tidligt lørdag morgen da en kuttertur med Marianne F stod for døren i odden havn, en fantastisk tur med massere af makrel og en enkelk Knurhane som vi jo alle ved sparker 10 point af sig i Knurhane cuppen, godt gået Rune.

Hjem til frokost med røget makrel og masser af andet mad, et time på skjoldet og ud igen, hjem og spise aftensmad og ud igen, hjem og hygge og i kassen, for uret ringer jo i morgen når ørreden jager tæt på kysten, og det gjorde den i den grad rigtige mange kontakter og ligeså mange fisk på land.

weekenden var ved at gå på hæld og skulle gøres op, Lysen mistede vi allerede lørdag eftermiddag til en agresiv maveinfluenza, men alt i alt en fantastisk tur. glæder os meget til at se endnu flere medlemmer på de her fantastiske udlandsture.Ses på sundet d 9/9 til den store sildetur, Knæk & bræk derude.

Seneste kommentarer

01.10 | 08:01

Der er fejl i kontonummeret på hjemmesiden.
Det er ikke det samme konto nr. jeg plejer at sende til.
Har sendt til det konto nr. Jeg plejer, men pga. weekenden er pengene der først på mandag.

01.10 | 07:11

Husk at betale kontingent d 1/10-2022

01.10 | 06:02

Årets sidste weekendtur nærmer sig, hold dig opdateret!!!

21.09 | 16:46

Husk tilmelding til nytårstur d 30/12

Del siden