05-08-2016

Den dag hvor, Hyun lige nåede det.

Lørdag d 21/5 var første gang vi skulle ud med skjold, efter den gode mand John Trab var stoppet som skipper, så der var selvsagt enorme forventninger. De blev dog hurtigt manet til jorden da han havde mere end svært ved at finde fisken, kun et par stykker blev det til i hvert træk, og ingen overraskende arter, dagens vinder fisk tog Kaj på 3,6kg en fin fisk normalt,men ikke i sommer torsk sæsonen.

Vi fik kåret sidste års vinder af Knurhane cuppen, det var Kaj Olsen der havde fået den største fisk flest gange sidste år, og havde fået skrabet 13 point sammen, det lyder ikke umidelbart af meget, men der skal ikke mere til. Håneretten ligger i Kajs hænder sammen med det super lækre spinnehjul fra browning som var årets første præmie i Knurhane cuppen.

Dette års Majtur vil dog blive husket af mange som dagen hvor Hyun blev brændt af af Philip og ikke rigtigt havde sat sig ind i  hvor vi skulle fiske fra, han burde nok havde fået de 5 point for sit sindsyge engagement og alligevel nå båden til tiden....

Kaj tager 3point i Knurhanecuppen, Ole snupper de 2, og Steen melder sig ind i kampen et enkelt.

Seneste kommentarer

01.10 | 08:01

Der er fejl i kontonummeret på hjemmesiden.
Det er ikke det samme konto nr. jeg plejer at sende til.
Har sendt til det konto nr. Jeg plejer, men pga. weekenden er pengene der først på mandag.

01.10 | 07:11

Husk at betale kontingent d 1/10-2022

01.10 | 06:02

Årets sidste weekendtur nærmer sig, hold dig opdateret!!!

21.09 | 16:46

Husk tilmelding til nytårstur d 30/12

Del siden