10-03-2016

Øresundspremieren 2016.

Hvis der er noget der virkelig kan få livsmodet til at stige hos landets lystfiskere, så ma det være de rigtig fine forårs dage sidst i februar og først i marts, havørrederne er kommet ind for at jage, stortorsken hærger sundet,lidt lune i luften, svag brise fra syd og lyse aftaner helt til 15.30.... Bare ikke Lørdag d 20/2-2016.

Nå, det var en kold, våd og meget trist premiere hvad fiskeriet angår...Det er i forvejen den tur på året hvor tilmeldningerne har det med at udeblive, den tur på året hvor kun de seriøse og meget hardcore medlemmer deltager, den tur på året hvor man måske skal være lidt mere end almindelig frisk og meget glad for at være ude i elementerne, det er den selvsamme tur der er kendt som "den røvkolde tur". 11 mand var tilmeldt Øresundspremieren der jo som bekendt er første skud i Knurhane cuppen, 4 måtte melde fra pga hård kuling, regn, slud og hullede regn hatte, 7 mand høj tilbage på kajen i kalkbrænderi havnen angreb vi den gamle dame Øby efter 3 års pause fra det gode rederi. Det var jo så her hyggen skulle begynde, men med dønninger så høje at skuden var i problemer allerede i havnebassinet kunne vi godt fornemme det ville blive en lang dag "hvem fanden booker også en heldagstur". 1 1/2 time sejlads til første fiske plads på nordsiden af Hven, da det var den eneste spot i Øresund der var nogenlunde vindstille, til gengæld var der stort set heller ingen fisk, Hyun fik som den eneste noget der lignede en meget lille torsk på omkring 200g, også var han ellers færdig for den dag.

En rigtig møg dag på sundet, hvor man burde være blevet hjemme sammen med resten af klubben, men alligevel ikke en tur man ville gå glip af, heldigvis er der jo turen i April med høj solskin, torsk, sild og hvis hun vil, lidt tidlige hornfisk. ses på sundet og tak for sidst.

Seneste kommentarer

01.10 | 08:01

Der er fejl i kontonummeret på hjemmesiden.
Det er ikke det samme konto nr. jeg plejer at sende til.
Har sendt til det konto nr. Jeg plejer, men pga. weekenden er pengene der først på mandag.

01.10 | 07:11

Husk at betale kontingent d 1/10-2022

01.10 | 06:02

Årets sidste weekendtur nærmer sig, hold dig opdateret!!!

21.09 | 16:46

Husk tilmelding til nytårstur d 30/12

Del siden