Reglerne er enkle.

Alle danskere har ret til at fiske langs de danske kyster. Er du mellem 18 og 65 år, skal du dog indløse et fisketegn. Hvis du er yngre end 18 år eller ældre end 65 år, er det gratis. Hvis du vil fiske med passive fiskeredskaber, som f.eks. ruser eller garn, skal du indløst et fritidsfisketegn. Aldersgrænserne for dette er fra 12 år og op efter – der er ingen øvre aldersgrænse. Et fritidsfisketegn gælder samtidig som et almindeligt lystfiskertegn, så du kan roligt tage ud med stangen også. Hvis du fisker uden gyldigt fisketegn, vil du ved en kontrol blive opkrævet en afgift på 720 kr.

1 TORSK PR MAND PR DAG I ØRESUND.

FRA 15/1-31/3, 0 TORSK I ØRESUND.

Klubaftener.

Så bliver der røget sild og makrel på en klubaften.

Så bliver der røget sild og makrel på en klubaften.

Klubaftenerne vil blive annonceret når vi starter sæsonen op.

Knæk og bræk.

Generalforsamling den 1 tirsdag i Febuar

Den 1 tirsdag i Febuar 2022 kl 19.00 afholder vi vores årlige generalforsamling, nærmere information og lokation offentligøres når vi kommer marginalt tættere på datoen, dette kan dog betragtes som en indkaldelse. vel mødt.

Generalforsamling bliver i år holdt i Lundtofteparken nr 5 i kælderen.

Den 3 Lørdag i Marts.

Den 3 Lørdag i Marts  skal vi en tur på sundet, torskene har samlet sig i store buler og er proppet med rogn, det er stadig køligt så husk bamsedragten.

Seneste tilmelding d 1/3.

Driv-fiskeriet: Lettere grej og forfang “torske forfang, der kan selvfølgelig også fiskes efter sild, men der plejer ikke at være så mange”. Pirke mellem ca. 100-400g. “HUSK ALTID OGSÅ KASTEGREJ” der er dage hvor den eneste måde at fange noget på er ved at lægge sig til at drive. prøv medefiskeri med sild eller andet madding.

Bestyrrelsesmøde den 3 Tirsdag i April

Den 3 Tirsdag i April afholdes der bestyrrelsesmøde fra 17-19 hvorefter mødet åbnes til 23.00.

Den 3 Lørdag i April

Den 3 Lørdag i April gæster vi igen det smukke Øresund, torskene er færdig med at gyde og trækker ind på det lidt lavere vand, men er der nogen der stadig kan fiske en rognfed kælling af en torsk, så er det os.

Seneste tilmelding d1/4.

April, maj er i fladfiskenes og småtorskenes tegn.. Lavt vand, let grej, hyggeligt fiskeri, som regel i godt forårsvejr.. Sidst i april og i maj dukker hornfisken også op. Udpræget kaste/pirkefiskeri med let grej og ophængere. 50-200 gr.

Sildene forsvinder.

Sidst i april dukker hornfisken op, og den fiskes bedst med kastestænger, et par ophængere eller et makrelforfang med 2-3 kroge. 

Udlandstur 2023

Igen i år har vi været så svine heldige at få lov til at leje sommerhuset på odden til en favorabel pris. Der er KUN 10 engepladser som hører til de 10 første tilmeldte, ellers er grunden stor nok til et par telte...

Tilmelding til udlandsturen sker til fiskeklubben@knurhanerne.dk

I år har vi huset den 28/4-23 fra fredag kl 15 til søndag kl 17, der er en egen betaling på 350 gode danske kr, det dækker 2x morgenmad 1xfrokost og 2x aftensmad, samt leje af huset. Transport og drikkevarer er på egen regning, men husk nu rigeligt, sådan noget øl løber rigtig hurtigt.

i år vil der blive lavet madhold hjemmefra, så alle får lov til at opleve glæden ved at deltage i fællesskabet, quizzer, konkurrencer og præmier vil komme til at ligge på et uhørt højt niveau, og bliver arrangeret af bestyrelsen.

Søndag efter morgenmaden er der fællles rengøring og oprydning, inden vi siger farvel. 

Du medbringer selv håndklæder,dyne/sovepose og sengetøj.


 Huset er et nyt træhus på 115 m2 som er helårs isoleret og el opvarmet. Huset har en stor stue med et åbent køkken, med elkomfur og ovn. Der er service til 12 personer samt køl / frys. Toilet med gulvvarme og brusekabine, samt vaskemaskine, der er 4 soveværelser – i 2 af dem er der 2 senge og i de 2 andre er der 4 senge. I forbindelse med huset er der en 20 m2 overdækket terrasse samt 25 m2 åben terrasse og et udhus som indeholder fryser, havemøbler samt grill. Huset ligger på en 1250 m2 dejlig naturgrund yderst på Sjællands Odde, ca. 200 m fra Sejerø Bugten og 1500 m fra Kattegat, hvor der begge steder er gode fiske og bademuligheder. Indkøb gøres i Havnebyen ca. 5 km væk.

Tilmeldinger.

Rune Turell

Martin Jørgensen

Rasmus lind

Kaj Willy Olsen

Stefan Turell

Simon Olsen

Karsten Gylling

Dennis Andersen


Den 2 Tirsdag i Maj starter Klubaftenerne op

Den 2 Tirsdag i Maj starter vi klubaftenerne op, lad os starte på Skovshoved havn kl 19.00 eller meld ind  hvor i har lyst til af fiske, knæk & bræk.

Den 3 Lørdag i Maj

Den 3 Lørdag i Maj er der kuttertur på sundet.

Seneste tilmelding d 1/5

Maj er stort set ikke anderledes end april, stadig kastefiskeri eller fiskeri med let pirkegrej efter torsk, hornfisken er til gengæld voldsom agresiv nu, prøv med en flue....

Den 3 Lørdag i Juni

Kuttertur på sundet.

Seneste tilmelding 1/6.

Masser af torsk på det lave vand…(husk køletasker eller lignd.) Masser af fladfisk, og makrellen dukker op, som regel bedst efter frisk vest og nordlig vind, så trykkes de ned fra kattegat. Kaste og pirkefiskeri med let grej, små pirke og ophængere.

Den 3 Tirsdag i Juli

Den 3 Tirsdag i Juli er der aftentur efter flade fra kutter, vi tager med det gode skib Øby fra 17-21 og bruger således en klubaften på sundet. Vi spekulerer i at udtage et hold af fladfiskere til DM i fladfisk i Onsevig fra d 6-9 September, så hvis der skulle være nogen interesserede kunne man jo lige bevise sit værd her, Knæk & bræk. 

DM i fladfisk.

Afholdes 9-10. september 2023, det er det 13. DM i Fladfisk et stævne der startede tilbage i 2010, og har udviklet sig til et af Danmarks mest markante fiskestævner med gode traditioner. Det er Danmarks største Fladfisk konkurrence. Et stævne der tiltrækker deltagere fra hele landet, et stævne der tiltrækker tilskuer fra hele Lolland-Falster for at se det skønne skue når 130 både starter og ikke mindst livet på havnen når de returnerer med fangst der skal indvejes.

Bestyrrelsesmøde den 3 Tirsdag i August

Den 3 Tirsdag i August afholdes der bestyrrelsesmøde fra 17-19 hvorefter mødet åbnes til 23.00.

Den 3 Lørdag i September

Kuttertur på sundet, her plejer juniorerne at være de eneste der fanger torsk.

Seneste tilmelding d 1/9.

Sild , sild og atter sild..(enkelte torsk) det er nu “høstsilden” skal fanges for at kunne nå at være klar til julefrokosten.. Kaste og pirkefiskeri med lettere grej, små pirke og ophængere. Det en også mulighed for at fange makreller og hornfisk på flåd i sundet.

Årets sidste weekendtur uge 40

Årets sidste weekendtur går til Vejby strand. Sommerhuset er beliggende ca. 700 m fra stranden. Sommerhuset er til otte personer. Der er tre værelser, hvoraf det ene er med to køjesenge med fire sovepladser. Der er en weekendseng og en høj stol til familiens mindste.

Vejby Strand er et fint, gammelt sommerhusområde, som ligger mellem Rågeleje og Tisvilde.

Området er med sine 49 m. over havet det højeste punkt på Nordsjællands kyst, og er derfor præget af stejle skrænter, hvor trapper fører ned til en smal strand. Udsigten over havet er formidabel, og det smukt kuperede landskab byder på mange fine naturoplevelser, f.eks. Heatherhill, Tibirke Bakker og Tisvilde Hegn. Fiskeklubben Knurhanerne der er meget velsete og ekstrem populære i området er kendte for at benytte huset en gang om året, her er gæster altid velkomne til at komme ind og hilse på.
Nordsjælland er kendt for sine friske og lækre produkter, fantastiske fiskepladser, og mange små herlige gårdbutikker.

Vi har lejet huset i uge 40 fra d 1/10-8/10. Da vi er begrænset af "8" sovepladser er det først til mølle, med tilmelding til martin@knurhanerne.dk vi forventer turen vil koste 400-450 kr afhængig af antal overnatninger. AL TILMELDING ER BINENDE knæk og bræk. 

Tilmeldte.

Henrik.

Martin.

Rune.

Stefan.

4 ledige pladser.
























Den 3 Lørdag i Oktober

Kuttertur på sundet.

Seneste tilmelding d1/10.

Kaste og pirkefiskeri med lidt kraftigt grej. Mange af torskene hugger på de sild der sidder på forfanget, derfor kan anbefales lidt kraftigere silde eller makrel forfang, da disse kan holde til en torsk.

Torskene er nu trukket ud på det dybere vand for at jage imellem sildene. 

Fredag d 1/11

Fredag d 1/11 er seneste tilmelding til nytårs torskenturen.

Den 3 Lørdag i November

Tur på sundet.

Seneste tilmelding d 1/11.

Kaste eller pirkegrej “alt efter smag og behag” og pirke som passer her til samt silde eller makrel forfang.

Bestyrrelsesmøde den 3 Tirsdag i December

Den 3 Tirsdag i December afholdes der bestyrelsesmøde fra 17-19 hvorefter mødet åbnes til 23.00.

Den 30 December Bemærk den tidlige tilmelding.

Den 30 December er der nytårs torsketur på sundet. Det er her vi mødes og siger godt nytår inden vi tager hul på et nyt fantastisk fiskeår.

Seneste tilmelding 1/11

Julefrokost 2023

En Lørdag i starten af febuar 2023 afholder vi julefrokost, og for at undgå kassen tømmes helt er der i år en lille egenbetaling på 50 kr for medlemmer og 150 kr for påhæng.

julefrokosten bliver afholdt i festlokalerne på dalstrøget 177 i kælderen Kl 15.00, er du i humør til at give en hånd giver du lige Steen et kald.

invitationen bliver sendt ud når der fastlægger en dato, med menuen. Sidste tilmelding er 10/2 kl 14.00, på steen@knurhanerne.dk så er der vist ik flere undskyldninger....


CVR nr. 31178272 | Konto nr. 5332 0000247431 | kontakt@knurhanerne.dk